Hopp til innholdet

Brannvern

Elverum Sikkerhet & Service tilbyr en rekke produkter og tjenester innenfor brannvern.

Om du trenger en redningsstige, håndslukkere eller årlig kontroll og service av disse, så hjelper vi deg gjerne. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Service/kontroll
Les mer...
Safeguard
Les mer...
Brannstige
Les mer...

Service/kontroll for manuelt slokkeutstyr

ESS foretar kontroll av brannslokningsapparater og brannslanger 1 gang pr. år. Utvidet service utføres i intervaller på 5 eller 10 år avhengig av apparat type. Både kontroll og service utføres etter NS-3910 og NS-EN 671-3.

Vi leverer og monterer også nye brannslanger og slokkeapparater.

SAFEGUARD brannslokkesystem

SAFEGUARD brannslokkesystem for beskyttelse mot brann i storkjøkken er et høykvalitets system. For en sikker beskyttelse av brannfarlige områder er dette slokkesystemet spesielt produsert med 30 års erfaring, pre-utviklet, designet for nettopp å dekke dette behovet, et nøye forberedt prosjekt og i henhold til standarder.

Skilt

Vi leverer etterlysende skilt fra Everlux som er av meget høy kvalitet. Hos oss finner du skilt for rømningsveier, rømningsplaner, brannvernskilt, helse og sikkerhetsskilt, skilt til industriområder og LLL-system. På alle etterlysende sikkerhetsskilt er tekniske egenskaper påtrykt, med angivelse av ytelse i hht NS-og ISO-standardkrav. Skiltene har og typegodkjenning frå Lloyd’s register.

Brannstige, utfellbar

Eurostigen utfellbare rømningsstiger fungerer som en rømningsvei i tilfelle brann oppstår. Den ser ut som en list når den ikke er i bruk og felles enkelt ut til en stige ved hjelp av en utløsersplint. Eurostigen er produsert i eloksert aluminium og utstyrt med rust-frie bolter. Rømningsstigene er ideelle for boliger, rekkehus, bygårder, næringsbygg og institusjoner. 

Vi utfører prosjektering og montering.