Hopp til innholdet

Kameraovervåkning

Enten du er privat- eller bedriftsperson så finner Elverum Sikkerhet & Service den beste løsningen for deg innenfor kameraovervåking.
Vi bistår med alt fra prosjektering og montering til service.

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

NX Witness
Les mer...
VCA Technology
Les mer...
Smart Tracking
Les mer...
ANPR Adgang
Les mer...

Nx Witness VMS

NX Witness er et moderne og avansert VMS system som er raskt enkelt å bruke. Vi mener at NX er så bra at det blåser alt annet av banen. Brukerne elsker det, og fordelene sett opp mot konkurrerende systemer er mange. Alt er laget for å være raskt, enkelt og intuitivt. Lisensstrukturen er enkel og alle har tilgang på gratis oppdateringer for alltid. Det gjør NX til en god investering for kunden samtidig som det letter arbeidet med serviceavtaler for installatør da alle kunder alltid har tilgang til siste versjon. Det er lett å skalere og er optimalisert  for å utnytte rimelig hardware. 128 kamera pr server, og så mange servere du ønsker i hvert system. Klient for Windows, OS X, Linux, Android og iOS i tillegg til webklient. Kontakt oss i dag for en demonstrasjon og en gratis prøveversjon. Du vil garantert ikke angre!

Kamera

Velg riktig kamera for jobben. Det er mange faktorer som spiller inn når du skal velge riktig utstyr. Vi hjelper deg med prosjektering og installering.

  • IP Kamera
  • Termiske kamera
  • Ex kamera
  • Analoge kamera

VCA Technology

Avansert VCA / Video Analyse gjort på en smart og effektiv måte. Leverer både kamera med innebygget analyse og egne hardware bokser (VCA Bridge) som kan kjøre video analysen på hvilket som helst kamera. Her får man alt fra deteksjonspakker som fungerer utmerket til områdesikring, uTrack som gir en av markedets mest avanserte auto-styring av PTZ kamerta og butikk-løsninger som uCount.it som gir butikker og kjeder nyttig statistikk.

Smart Tracking

Identifiser personer og les bilskilt på større avstander.

Med smart tracking bruker man enten et konvensjonelt kamera, et termisk kamera eller en radar for å styre et PTZ kamera som automatisk zoomer inn på objektet.

Kan videre kombineres med AI Videoanalyse for presise alarmer på store områder.

ANPR Adgang

2MP ANPR-kameraet er, med sin lange rekkevidde og høyytelses CMOS-bildesensor, i stand til å lese detaljert kjøretøyinformasjon på dagtid så vel som på natten.

Et avansert algoritmesystem gjør det mulig å gjenkjenne kjøretøyets bilskilt, bilmerke, modell og farge. Kameraet brukes ofte for gjenkjenning av fellesveier, parkeringsplasser og andre områder for inn- og utkjøringer.